Datum objave: 03.04.2023

Fujitsu Advance Inverter KG serija klima uređaja također ima funkciju "Human Sensor" koja automatski prepoznaje prisutnost ljudi u prostoru i prilagođava rad uređaja kako bi se postigla najbolja raspodjela zraka. Ova funkcija osigurava ugodnu temperaturu u prostoru i štedi energiju.

Ova serija klima uređaja također ima funkciju "Powerful" koja omogućuje brzo postizanje željene temperature u prostoru. Ova funkcija je idealna za vrijeme naglih promjena temperature, kada želite brzo rashladiti ili zagrijati prostor.

Fujitsu Advance Inverter KG serija klima uređaja dolazi s funkcijom "Quiet" koja smanjuje buku uređaja na minimum, što je posebno korisno za noćnu upotrebu ili u prostorijama u kojima želite smanjiti buku. Osim toga, ova serija klima uređaja dolazi s "Economy" funkcijom koja štedi energiju i smanjuje troškove, što je posebno korisno za duže razdoblje korištenja klima uređaja.

Fujitsu Advance Inverter KG serija klima uređaja također dolazi s filterom koji uklanja prašinu, pelud i druge nečistoće iz zraka, čime se osigurava čist i zdrav zrak u prostoru. Filter se lako čisti i održava, što olakšava održavanje uređaja.

Ova serija klima uređaja dolazi s modernim i atraktivnim dizajnom koji se uklapa u bilo koju unutarnju estetiku. Klima uređaj je dostupan u bijeloj boji i ima minimalistički dizajn koji izgleda diskretno i elegantno.

Fujitsu Advance Inverter KG serija klima uređaja poznata je po svojoj kvaliteti i pouzdanosti, što znači da će vam pružiti dugotrajno i pouzdano iskustvo. Ova serija klima uređaja dolazi s 5 godina jamstva na kompresor, što osigurava sigurnost i povjerenje u kvalitetu proizvoda.

Ukratko, Fujitsu Advance Inverter KG serija klima uređaja nudi vrhunsku tehnologiju, funkcionalnost, moderan dizajn i visoku kvalitetu. Ovaj klima uređaj je idealan izbor za one koji traže naprednu tehnologiju i visoku učinkovitost u klimatiziranju prostora, uz uštedu energije i brzu kontrolu temperature.

Asortiman Fujitsu Advance Inverter klima uređaja možete pronaći OVDJE.

Ključne riječi: advance inverter, fujitsu, klima uređaji,