Datum objave: 03.04.2023

Fujitsu Nocria KX serija klima uređaja koristi Inverter tehnologiju koja nudi brzu i preciznu kontrolu temperature u prostoru, uz uštedu energije. Ova tehnologija prilagođava rad uređaja prema potrebama prostora i korisnika, što osigurava maksimalnu udobnost i učinkovitost.

Ova serija klima uređaja dolazi s funkcijom "Human Sensor" koja automatski prepoznaje prisutnost ljudi u prostoru i prilagođava rad uređaja kako bi se postigla najbolja raspodjela zraka. Ova funkcija osigurava ugodnu temperaturu u prostoru i štedi energiju.

Fujitsu Nocria KX serija klima uređaja dolazi s naprednim filterom koji uklanja prašinu, pelud i druge nečistoće iz zraka, čime se osigurava čist i zdrav zrak u prostoru. Filter se lako čisti i održava, što olakšava održavanje uređaja.

Ova serija klima uređaja dolazi s "Quiet Mode" funkcijom koja smanjuje buku uređaja tijekom noći ili kada je potrebna tišina u prostoru. Ova funkcija omogućava ugodan san i opuštanje bez ometanja bukom klima uređaja.

Fujitsu Nocria KX serija klima uređaja također dolazi s "Powerful Mode" funkcijom koja omogućava brzo zagrijavanje ili hlađenje prostora. Ova funkcija koristi najveću moguću snagu uređaja kako bi se postigla željena temperatura u najkraćem mogućem roku.

Ova serija klima uređaja dostupna je u bijeloj boji i ima moderan i elegantan dizajn koji se lako uklapa u bilo koji prostor. Osim toga, klima uređaj dolazi s daljinskim upravljačem koji omogućava jednostavnu i brzu kontrolu uređaja.

Fujitsu Nocria KX serija klima uređaja poznata je po svojoj kvaliteti i pouzdanosti, što znači da će vam pružiti dugotrajno i pouzdano iskustvo. Ova serija klima uređaja dolazi s 5 godina jamstva na kompresor, što osigurava sigurnost i povjerenje u kvalitetu proizvoda.

Ukratko, Fujitsu Nocria KX serija klima uređaja nudi vrhunsku tehnologiju, funkcionalnost, moderan dizajn i visoku kvalitetu. Ovaj klima uređaj je idealan izbor za one koji traže najnoviju tehnologiju i vrhunsku učinkovitost u klimatiziranju prostora, uz uštedu energije i visok nivo udobnosti.

Asortiman Fujitsu Nocria klima uređaja možete pronaći OVDJE.

Ključne riječi: fujitsu, klima uređaji, nocria,