Datum objave: 03.04.2023

Ova serija klima uređaja koristi tehnologiju Inverter, što omogućuje uređaju da prilagođava brzinu kompresora u skladu s potrebama prostora. To znači da će klima uređaj automatski prilagoditi brzinu hlađenja ili grijanja, ovisno o temperaturi u prostoru. Ovo ne samo da štedi energiju, već i omogućava veću ugodnost korisnika.

Fujitsu Standard Eco Inverter KPCA serija klima uređaja također ima funkciju "Human Sensor" koja automatski prepoznaje prisutnost ljudi u prostoru i prilagođava rad uređaja kako bi se postigla najbolja raspodjela zraka. Ova funkcija omogućuje uštedu energije i osigurava ugodnu temperaturu u prostoru.

Osim toga, ovaj klima uređaj dolazi s funkcijom "Powerful" koja brzo postiže željenu temperaturu u prostoru, što je idealno za periode velikih vrućina ili hladnoće. Uz to, funkcija "Quiet" smanjuje buku uređaja na minimum, što je korisno za noćnu upotrebu i kada želite mir u prostoru.

Fujitsu Standard Eco Inverter KPCA serija klima uređaja također ima filter koji uklanja nečistoće iz zraka i osigurava čist i zdrav zrak u prostoru. Filter može biti lako očišćen, što olakšava održavanje uređaja.

Ova serija klima uređaja također ima moderan dizajn koji se uklapa u bilo koju unutarnju estetiku. S minimalističkim dizajnom i bijelom bojom, ovaj klima uređaj izgleda elegantno i diskretno.

Fujitsu je poznat po svojoj kvaliteti i pouzdanosti, što znači da ćete imati dugotrajno i pouzdano iskustvo s ovom serijom klima uređaja. Osim toga, ova serija klima uređaja dolazi s 5 godina jamstva na kompresor, što pruža sigurnost i povjerenje u kvalitetu proizvoda.

Sve u svemu, Fujitsu Standard Eco Inverter KPCA serija klima uređaja je odličan izbor za one koji traže energetski učinkovit i pouzdan klima uređaj. Njegove napredne značajke, moderan dizajn i visoka kvaliteta čine ga jednim od najboljih klima uređaja na tržištu.

Asortiman Fujitsu Standard Eco Inverter klima uređaja možete pronaći OVDJE.