Datum objave: 03.04.2023

Ova serija klima uređaja koristi Super Inverter tehnologiju, koja omogućuje brzu i preciznu kontrolu temperature u prostoru. To znači da će klima uređaj brzo postići željenu temperaturu i održavati je konstantnom, čime se postiže veća ugodnost i ušteda energije.

Fujitsu Super Eco Inverter KMCC serija klima uređaja također ima funkciju "Human Sensor" koja automatski prepoznaje prisutnost ljudi u prostoru i prilagođava rad uređaja kako bi se postigla najbolja raspodjela zraka. Ova funkcija osigurava ugodnu temperaturu u prostoru i štedi energiju.

Ova serija klima uređaja dolazi s funkcijom "Powerful" koja omogućuje brzo postizanje željene temperature u prostoru. Ova funkcija je idealna za vrijeme naglih promjena temperature, kada želite brzo rashladiti ili zagrijati prostor.

Fujitsu Super Eco Inverter KMCC serija klima uređaja također ima funkciju "Quiet" koja smanjuje buku uređaja, što je posebno korisno za noćnu upotrebu ili u prostorijama u kojima želite smanjiti buku. Osim toga, ova serija klima uređaja dolazi s "Economy" funkcijom koja štedi energiju i smanjuje troškove, što je posebno korisno za duže razdoblje korištenja klima uređaja.

Fujitsu Super Eco Inverter KMCC serija klima uređaja također ima filter koji uklanja prašinu, pelud i nečistoće iz zraka, čime se osigurava čist i zdrav zrak u prostoru. Filter se lako čisti i održava, što olakšava održavanje uređaja.

Ova serija klima uređaja također ima moderan i atraktivan dizajn koji se uklapa u bilo koju unutarnju estetiku. Klima uređaj dolazi u bijeloj boji, s minimalističkim dizajnom koji izgleda diskretno i elegantno.

Fujitsu Super Eco Inverter KMCC serija klima uređaja poznata je po svojoj kvaliteti i pouzdanosti, što znači da će vam pružiti dugotrajno i pouzdano iskustvo. Ova serija klima uređaja dolazi s 5 godina jamstva na kompresor, što osigurava sigurnost i povjerenje u kvalitetu proizvoda.

Ukratko, Fujitsu Super Eco Inverter KMCC serija klima uređaja nudi vrhunsku tehnologiju, funkcionalnost, moderan dizajn i visoku kvalitetu. Ovaj klima uređaj je idealan izbor za one koji traže energetski učinkovit i pouzdan klima uređaj koji će osigurati ugodnu temperaturu i čist zrak u prostoru.

Asortiman Fujitsu Super Eco Inverter klima uređaja možete pronaći OVDJE.