Datum objave: 08.10.2021

Glamox norveški radijatori isporučuju se s elektroničkim digitalnim krono-termostatom koji štedi energiju i do 25%.

U želji da se izbjegnu neugodni mirisi sagorijevanja prašine, razvijena je jedinstvena konstrukcija koja oslobađa toplinu s prednje strane radijatora i usmjerava je direktno u prostor. Zahvaljujući ovakvim principom rada nema dizanja prašine što čini ovaj radijator izuzetno ekološkim. Temperatura se prikazuje na svijetlećem zaslonu sa prednje strane grijalice stoga je grijalica jednostavna za korištenje i za očitavanje temperature.

Glamox norveški radijatori imaju dvostruku izolaciju i ugrađeni sigurnosni termostat (sigurnosni osigurač) koji reagira kada je u pitanju neki nepravilan rad samog radijatora. U slučaju pada zavjese na gornji otvor ili pak nepravilnosti pri instalaciji ili kod pregrijavanja, sigurnosni termostat automatski isključuje radijator.

Glamox H30 - inovativni norveški radijator ili konvektor, modernim dizajnom i bojama osvježava svaki prostor te se lako uklapa u bilo koji interijer. Dostupni su u tri boje: bijela, srebrna i crna.

Prirodnom cirkulacijom hladan zrak ulazi na donji otvor. Prelaskom preko grijača velike aktivne površine, zrak se zagrijava na temperaturu oko 75°C i izlazi na gornji otvor direktno u prostor. Ovakav princip rada ne narušava klimu u Vašem prostoru i nema dizanja prašine iz tepiha i otirača. Ove osobine čine ovaj radijator izuzetno ekološkim, posebno je to važno za osobe koje imaju problem sa disanjem.

Glamox H30 modele možete pronaći OVDJE.

Glamox H40 - serija s WiFi termostatom kojom je moguće upravljati putem mobilne aplikacije, s bilo koje lokacije.

Suvremeni, elegantan i tanak oblik izrazito odgovara modernim interijerima i lako se prilagođava različitim prostorima: stambenim, poslovnim i slično. Ugrađeni bežični termostat omogućuje zagrijavanje prostora kada je to potrebno, pomoću pametnog telefona ili tableta, bez obzira na lokaciju.

Glamox H40 modele možete pogledati OVDJE.

Glamox 3001 (TPA-DT) - serija elegantnog dizajna sa zaobljenim vrhom, bez oštrih rubova i niske površinske temperature.

Izuzetno brzo grijanje prostora postiže se upravo dizajnom zaobljenog vrha, kroz koji topli zrak struji prema sredini prostorije. Prirodno strujanje zraka, niska temperatura grijača i digitalni termostat omogućuju minimalnu potrošnju električne energije.

Glamox 3001 modele možete pronaći OVDJE.

 

Prednosti Glamox norveških radijatora u odnosu na ostale konvektore na tržištu su:

 • Velika površina prednje ploče, ostali proizvođači imaju značajno manje dimenzije za jednaku snagu. Manja površina ima za posljedicu višu temperaturu prednje ploče, manju udobnost u prostori i slabiju moć grijanja. Zbog dužine Glamox radijatora, površina grijača je veća, što omogućava rad na puno nižoj radnoj temperaturi.
 • Zanemariva nadtemperatura (temperatura je jednaka u blizini grijalice i daleko od nje.)
 • Sigurnosna rešetka na otvorima za zrak štiti djecu; nema oštrih ivica.
 • Niska temperatura prednje ploče.
 • Mogućnost montaže iza zavjese (konkurenti traže udaljavanje namještaja najmanje 50 cm).
 • Precizni termostat reagira na promjene temperature od ±0,3ºC, čime znatno štedi energiju jer standardni termostati reagiraju na promjenu od ±1,5ºC. Prostor zagrijavaju ravnomjernije.
 • Imaju prikladan dizajn sa zaobljenim vrhom pa ispuštaju topli zrak s prednje strane ravno u prostoriju.
 • Niska temperatura grijača ne izaziva gorenje prašine, čime se čuva kisik u prostoriji, što je važno za asmatičare i druge alergičare; ne isušuju zrak.
 • Lim je izveden tako da je otporan na udarce, habanje i savijanje, te se boja nikada ne ljušti.
 • Radijator je izveden tako da ne cvrkuće pri zagrijavanju i hlađenju - radi bešumno.
 • WiFi termostat kojim je moguće upravljati putem mobilne aplikacije.

Prema prošlogodišnjim proračunima, korištenjem "norveških radijatora" računi za struju su bili do 40-50% niži od onih koji su se grijali na etažno grijanje.

Jednostavnost uporabe, sigurnost, elegancija radijatora, optimalna iskoristivost te udobnost grijanog prostora, razlozi su zadovoljstva korisnika radijatora Glamox.

Jamstvo za cijeli Glamox asortiman norveških radijatora je 5 godina.

Asortiman Glamox norveških radijatora pogledajte OVDJE.

Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš stručni KlimaCentar tim!