Datum objave: 23.03.2023

Ova serija klima uređaja dolazi s brojnim naprednim značajkama koje osiguravaju udobnost i energetsku učinkovitost. Kirigamine Style LN serija koristi tehnologiju Inverter, što omogućuje uređaju da prilagodi brzinu kompresora u skladu s potrebama prostora. To znači da se klima uređaj automatski prilagođava promjenama temperature u prostoru, što rezultira smanjenim troškovima energije i većom ugodnošću za korisnika.

Kirigamine Style LN serija klima uređaja također ima funkciju "3D i-See Sensor" koja automatski prepoznaje položaj ljudi u prostoru i prilagođava smjer zraka kako bi se osigurala optimalna raspodjela zraka u prostoru. Također, uređaj dolazi s tehnologijom "Plazma Quad Plus" koja uklanja nečistoće iz zraka i osigurava čist i zdrav zrak u prostoru.

Osim toga, Kirigamine Style LN serija klima uređaja ima i Wi-Fi funkciju koja omogućuje daljinsko upravljanje uređajem putem pametnog telefona ili tableta. To znači da korisnici mogu kontrolirati temperaturu i druge postavke klima uređaja iz udobnosti svog kauča ili čak dok su izvan kuće.

Kirigamine Style LN serija klima uređaja također ima atraktivan i moderan dizajn koji se uklapa u bilo koju unutarnju estetiku. Sa svojim minimalističkim izgledom i tamnim bojama, ovaj klima uređaj izgleda moderno i elegantno.

Ova serija klima uređaja također nudi različite kapacitete hlađenja i grijanja koji se mogu prilagoditi različitim veličinama prostora. Također, Mitsubishi Electric je poznat po svojoj kvaliteti i pouzdanosti, što znači da ćete imati dugotrajno i pouzdano iskustvo s ovom serijom klima uređaja.

Sve u svemu, Mitsubishi Electric Kirigamine Style LN serija klima uređaja je odličan izbor za one koji žele ugodan, energetski učinkovit, i moderan klima uređaj za svoj dom ili poslovni prostor. Njegove napredne značajke i funkcionalnost, zajedno s atraktivnim izgledom, čine ga jednim od najboljih klima uređaja na tržištu.

Asortiman Mitsubishi Electric Kirigamine Style klima uređaja možete pronaći OVDJE.