Datum objave: 03.04.2023

Jedna od glavnih značajki Toshiba Shorai Edge serije klima uređaja je "Edgeflow" tehnologija koja omogućava ravnomjerno raspoređivanje zraka u prostoru. Ova tehnologija omogućava brzo i učinkovito hlađenje ili grijanje prostora, što osigurava visok nivo udobnosti korisnika.

Ovi klima uređaji dolaze s naprednim filtrom koji uklanja nečistoće iz zraka, uključujući i najmanje čestice poput bakterija, virusa i alergena. Filter se lako čisti i održava, što osigurava čist i zdrav zrak u prostoru.

Toshiba Shorai Edge serija klima uređaja dolazi s naprednom "AI" funkcijom koja prilagođava rad uređaja prema potrebama prostora i korisnika. Ova funkcija omogućava optimalnu udobnost uz minimalnu potrošnju energije, što rezultira uštedom na računu za struju.

Ovi klima uređaji su također vrlo tihi, što ih čini idealnim za upotrebu u spavaćim sobama ili drugim prostorima gdje je potrebna tišina. Također, klima uređaj dolazi s daljinskim upravljačem koji omogućava jednostavnu kontrolu uređaja.

Toshiba Shorai Edge serija klima uređaja dolazi s modernim i elegantnim dizajnom koji se lako uklapa u bilo koji prostor. Osim toga, ovi klima uređaji su vrlo jednostavni za instalaciju i održavanje, što ih čini popularnim izborom među korisnicima.

Ovi klima uređaji su dostupni u različitim kapacitetima, što ih čini prikladnim za klimatiziranje prostora različitih veličina. Također, Toshiba Shorai Edge serija klima uređaja je poznata po svojoj kvaliteti i pouzdanosti, što znači da će vam pružiti dugotrajno i pouzdano iskustvo.

Ukratko, Toshiba Shorai Edge serija klima uređaja nudi najnoviju tehnologiju, učinkovitost, moderni dizajn i visoku kvalitetu. Ovi klima uređaji su idealan izbor za one koji traže vrhunsku klimatizaciju uz minimalnu potrošnju energije, uz visok nivo udobnosti i pouzdanost.

Asortiman Toshiba Shorai Edge klima uređaja možete pronaći OVDJE.

Ključne riječi: klima uređaji, shorai edge, toshiba,