Datum objave: 21.10.2022

Inovativna tehnologija raspršivanja zraka jedna od glavnih odlika TCL Ocarina klima uređaja. Zahvaljujući mikro rupicama za difuziju zraka,  hladan zrak struji prirodnije čitavim prostorom eliminirajući neugodno puhanje, što pridonosi osjetu ugode i komfora svakom korisniku TCL klima uređaja.

Sada Vam predstavljamo nove TCL Ocarina klima uređaje, koji uz veliki izbor filtera za zdraviji i čišći zrak uključuju i tehnologiju UVC Pro sterilizacije zraka - prirodna, sigurna i učinkovita metoda pročišćavanja zraka te uništavanja virusa i bakterija bez negativnih nuspojava.

Također, nova TCL Ocarina dolazi s ugrađenim ionskim generatorom koji eliminira ne samo bakterije i viruse, nego i neugodne mirise. Snažni ionizator štiti vas od loših mirisa i štetnih i zaraznih čestica.

Uz 4 stupnja pročišćavanja zraka koje Vam nova TCL Ocarina pruža uživajte u zaista čistom i zdravom zraku!

Inovativna tehnologija za steriliziran zrak štiti vas od loših mirisa i štetnih i zaraznih čestica u zraku, uklanja i do 98,66% bakterija.

Nova TCL Ocarina pruža dobnost u svako godišnje doba uz opciju hlađenja, grijanja i pročišćavanja zraka!

 

TCL Ocarina modele možete pronaći na: TCL Ocarina

Cjelokupnu ponudu TCL klima uređaja možete pronaći na: TCL klima uređaji

 

TCL, jedna od najvećih kineskih multinacionalnih elektroničkih tvrtki i najbrže rastući brend u svijetu. Osnovana je 1981. godine kao tvrtka koja dizajnira, razvija, proizvodi i diljem svijeta prodaje kućanske aparate i male elektroničke uređaje.

Na Hrvatsko tržište TCL klima uređaje nove generacije 2021. dovodi tvrtka Synergia Projekt d.o.o.

TCL - napredna tehnologija, moderan dizajn, čist i prirodan zrak!