Datum objave: 15.06.2020

Daikinova jedinstvena tehnologija razgrađuje i uklanja alergene poput plijesni, grinja i peludi, zajedno s neugodnim mirisima u Vašem domu. Daikin Flash Streamer je ono što Daikin pročišćivače zraka i klima uređaje čini tako učinkovitima.

                                                

Ispuštanje elektrona velike brzine u plazmi aktivira molekule kisika i dušika, čineći ih sposobnima razgraditi oksidativne bakterije, što je jedan od najučinkovitijih načina uklanjanja bakterija, virusa, plijesni i alergena iz zraka.


Daikinova Streamer tehnologija strujanja s višestrukim ispuštanjem elektrona ima širi raspon ispuštanja od konvencionalnih, sjajnih filtera za zrak, stvarajući brzinu oksidacijske razgradnje preko 1000 puta bržu od klasičnih filtera zraka. Ovu tehnologiju možemo pronaći u serijama klima uređaja Daikin PerferaUruru Sarara i Stylish, te u asortimanu Daikin pročistača zraka.


Pobrinite se da pri kupnji Vašeg idealnog klima uređaja svakako uzmete u obzir i kvalitetu zraka koju klima uređaj može regulirati, prvenstveno zbog zdravlja svih ukućana.

       

Vaš stručni tim Synergia projekt d.o.o.

https://klimacentar.com/