Tvrtka Synergia projekt d.o.o. postala je ponosni Home Comfort Expert Premium Daikin partner!

gdfgfdg 5cfa7aaa9fffe

Do 2019.godine tvrtka Synergia projekt d.o.o. izgradila je status Daikin Home Comfort Expert partnera.

Program Home Comfort Expert Daikin je namijenio svojim partnerima koji žele proširiti svoju ponudu i tako se razlikovati od drugih, te kroz niz pogodnosti koje kroz snažno partnerstvo ostvaruju, ojačati svoj status i povećati profitabilnost. Partnerstvo uključuje mogućnost edukacije djelatnika tvrtke za poboljšanje tehničkih i stručnih kvalifikacija, snažnu marketinšku i stručnu potporu te razne pogodnosti vezane uz proizvode i cijene.

Za one partnere koji su odlučili napraviti dodatni iskorak, njih 9 u Hrvatskoj, DAIKIN je namijenio program Home Comfort Expert Premium Partner.

daikin1 5cfa7ad2282a7 730xr 1559919336 676x172c

Taj prestižni naslov tvrtka Synergia projekt d.o.o. nosi od 1.4. 2019. godine, što znači da u svom poslovanju ispunjava visoke standarde kvalitete odnosa s krajnjim korisnikom , dakle, prodaje-instalacije-održavanja Daikin klima uređaja te još snažnijeg partnerstva s Daikin Hrvatska .

Odabirom tvrtke Synergia projekt d.o.o. u poslovnicama KlimaCentar Zagreb i Pula za svog pouzdanog partnera u hlađenju i grijanju dobit ćete optimalno rješenje za Vaše individualne potrebe temeljeno na pouzdanoj Daikin kvaliteti.

 

Vaš stručni tim Synergia projekt d.o.o.

https://klimacentar.com/