KlimaCentar - o nama

Synergia projekt - KlimaCentar

Brend KlimaCentar razvio se 2007. godine iz jednostavne ideje - pružiti korisnicima cjelovita, stručna i kvalitetna rješenja za klimatizaciju domova, poslovnih prostora, proizvodnih objekata i prostora posebne namjene.

Godine napornog rada zasnovale su i klimacentar.com - najopširniji i najposjećeniji webshop za asortiman klima uređaja, dizalica topline, uređaja za održavanje mikroklime, dijelova za klima uređaje te popratnih usluga montaže i servisa istih proizvoda.

Čime se bavimo?

Naše bi poslovanje mogli podijeliti u četiri ključne točke : 

  • prodaja opreme za klimatizaciju, grijanje i mikroklimu

U asortimanu KlimaCentra možete pronaći renomirane proizvođače klima uređaja - Daikin, Mitsubishi Electric, TCLToshiba, Fujitsu, Gree, Haier, Mitsubishi Heavy IndustriesMidea, dizalice topline renomiranih japanskih proizvođača, od kojih izdvajamo Daikin Altherma dizalice topline.

U ponudi isto tako možete pronaći i uređaje za održavanje mikroklime Vašeg doma - odvlaživače zraka Toyotomi, ovlaživače i pročistače zraka Daikin, te norveške radijatore Glamox.

  • stručno savjetovanje i izrada klimatizacijskih rješenja

Naš stručni tim Vam stoji na usluzi sa izradom planova i rješenja za klimatizaciju rezidencijalnih i poslovnih prostora, te prostora posebne namjene, kao i rješenja za grijanje sustavima dizalica topline - obilaskom Vašeg prostora/objekta i izradom više ponuda ovisno o tehničkim zahtjevima.

  • instalaterski i monterski radovi rješenja za klimatizaciju i grijanje

Opremu koji Vam možemo ponuditi treba i ugraditi, a za taj dio našeg poslovanja odgovorni su naši timovi servisera i montera koji na terenu vrše dostavu, usluge postavljanja instalacija za rješenja klimatizacije te usluge ugradnje te iste opreme. Dugogodišnje iskustvo naših djelatnika na terenu jamstvo je izvrsnosti naših usluga i isto tako ključan dio našeg poslovanja.

  • servis opreme za klimatizaciju

Naši timovi servisera i montera vrše usluge čišćenja, dezinfekcije, defektaže i popravka opreme za klimatizaciju, što jamči kvalitetan rad i dug život Vašeg klima uređaja ili dizalice topline.

 

 

Jedna od važnijih usluga koje nudimo su godišnji jamstveni servisi Vašeg klima uređaja te dizalice topline, koje ste obavezni odraditi jednom godišnje u svrhu čišćenja, dezinfekcije i provjere općenitog rada Vašeg uređaja, te produljenja jamstvenog roka Vašeg uređaja.

 

Tvrtka Synergia projekt d.o.o., osnovana je 2007. godine, sjedište u gradu Pula/Pola, RH.

Registrirana pri Trgovačkom sudu u Pazinu, MBS 080636281.

Sjedište društva Synergia projekt d.o.o., 43. istarske divizije 28, 52100 Pula/Pola, RH.
Temeljni kapital 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti.
Članovi društva: Jasna Horvat i Jesenjin Horvat.

Porezni broj društva MB / OIB / VAT: 2313022 / 75609627746 / HR75609627746.

Info centar e-mail: [email protected]
Prodaja e-mail: [email protected]
Reklamacije i servis e-mail: [email protected] 

Tvrtka Synergia projekt d.o.o. je ovlaštena za projektiranje, prodaju, montažu i servis sustava klimatizacije, ventilacije i mikroklime prostora vodećih svjetskih proizvođača.

Poslovnica 1 - Klima centar Zagreb

Synergia projekt d.o.o.

Ante Topića Mimare 20
HR-10 090 Zagreb-Susedgrad

Tel:  01/8890-377
Fax: 01/8890-378
E-mail: [email protected]

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 16:00 sati
Subota: 08:00 - 13:00 sati

Poslovnica 2 - Klima centar Pula

Synergia projekt d.o.o.

43. istarske divizije 28
HR-52 100 Pula

Tel: 052/354-825
E-mail: [email protected]

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 16:00 sati
Subota: 08:00 - 13:00 sati

Servisno/monterske ekipe rade po unaprijed dogovorenom rasporedu.