Datum objave: 21.09.2021

U želji da se izbjegnu neugodni mirisi sagorjevanja prašine, razvijena je jedinstvena konstrukcija koja oslobađa toplinu s prednje strane radijatora i usmjerava je direktno u prostor. Zahvaljujući ovakvim principom rada nema dizanja prašine što čini ovaj radijator izuzetno ekološkim.

Isporučuje se sa elektroničkim digitalnim krono-termostatom koji štedi energiju i do 25%. Temperatura se prikazuje na svijetlećem zaslonu sa prednje strane grijalice stoga je grijalica jednostavna za korištenje i za očitavanje temperature.

Glamox H30 radijatori imaju dvostruku izolaciju i ugrađeni sigurnosni termostat (sigurnosni osigurač) koji reagira kada je u pitanju neki nepravilan rad samog radijatora.

U slučaju pada zavjese na gornji otvor ili pak nepravilnosti pri instalaciji ili kod pregrijavanja, sigurnosni termostat automatski isključuje radijator.

Bezbrižno možete grijati Vaš stan ili kuću dok ste na poslu, a Vaša djeca u školi.

Dostupni su u tri boje: bijela, srebrna i crna.

 

Prednosti u odnosu na ostale konvektore na tržištu:

  • velika površina prednje ploče, ostali proizvođači imaju značajno manje dimenzije za jednaku snagu. Manja površina ima za posljedicu višu temperaturu prednje ploče, manju udobnost u prostori i slabiju moć grijanja. Zbog dužine Glamox radijatora, površina grijača je veća, što omogućava rad na puno nižoj radnoj temperaturi.
  • zanemariva nadtemperatura (temperatura je jednaka u blizini grijalice i daleko od nje.)
  • sigurnosna rešetka na otvorima za zrak štiti djecu; nema oštrih ivica.
  • niska temperatura prednje ploče.
  • mogućnost montaže iza zavjese (konkurenti traže udaljavanje namještaja najmanje 50 cm).
  • precizni termostat reagira na promjene temperature od ±0,3ºC, čime znatno štedi energiju jer standardni termostati reagiraju na promjenu od ±1,5ºC. Precizni Glamox termostati prostor zagrijavaju ravnomjernije.
  • imaju prikladan dizajn sa zaobljenim vrhom pa ispuštaju topli zrak s prednje strane ravno u prostoriju.
  • niska temperatura grijača ne izaziva gorenje prašine, čime se čuva kisik u prostoriji, što je važno za asmatičare i druge alergičare; ne isušuju zrak.
  • lim je izveden tako da je otporan na udarce, habanje i savijanje, te se boja nikada ne ljušti.
  • radijator je izveden tako da ne cvrkuće pri zagrijavanju i hlađenju - radi bešumno.

Prema prošlogodišnjim proračunima, korištenjem "norveških radijatora" računi za struju su bili do 40-50% niži od onih koji su se grijali na etažno grijanje.

Jednostavnost uporabe, sigurnost, elegancija radijatora, optimalna iskoristivost te udobnost grijanog prostora, razlozi su zadovoljstva korisnika radijatora Glamox H30.

Jamstvo za cijeli Glamox asortiman norveških radijatora je 5 godina.

 

Glamox H30 električne norveške radijatore pogledajte na : Glamox H30 radijatori

Cijeli asortiman Glamox uređaja pogledajte na : Glamox asortiman

 

Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš stručni KlimaCentar tim!

https://klimacentar.com/