Datum objave: 04.09.2023

Nakon rigoroznog pregleda i ocjenjivanja, cijenjeni suci visoko su odali priznanje TCL FreshIN seriji klima uređaja zahvaljujući 'prvoj integriranoj dvosmjernoj tehnologiji svježeg zraka' na svijetu. 


S TCL FreshIN  tehnologijom, prvim dvosmjernim sustavom zamjene svježeg zraka u industriji, zrak bogat kisikom iz vanjskog prostora se dovodi unutra, dok se nezdravi zrak ispušta vani. Ovo je savršeno kada je kvaliteta zraka loša jer zapravo izbacuje loš zrak - što znači da pomaže u uklanjanju neželjenih čestica poput prašine, dlaka kućnih ljubimaca i zagađivača. 
Isto vrijedi i za uklanjanje neugodnih mirisa, budući da FreshIN sustav za udisanje svježeg zraka može pomoći u uklanjanju neugodnih mirisa tamo gdje tradicionalni klima uređaji ne mogu.

TCL već više od 20 godina proizvodi visokokvalitetne proizvode za klimatizaciju sa širokim spektrom modela klima uređaja kao što su FreshIN, GentleCool, Elite, Q-Series dostupnih u mnogim zemljama. 

Ukratko, TCL čini velike stvari i pokazao je to na sajmu IFA 2023.
Brend koji postaje sve poznatiji ne samo po svojoj vrijednosti za novac, već i po vrhunskim tehnologijama.

 

TCL, jedna od najvećih kineskih multinacionalnih elektroničkih tvrtki i najbrže rastući brend u svijetu. Osnovana je 1981. godine kao tvrtka koja dizajnira, razvija, proizvodi i diljem svijeta prodaje kućanske aparate i male elektroničke uređaje.

Našu ponudu TCL klima uređaja pogledajte na TCL klima uređaji.

Sigurni smo da ćete pronaći TCL klima uređaj koji odgovara upravo Vama i Vašim potrebama!

Vaš KlimaCentar tim!