Datum objave: 29.09.2021

Ispitivanja provedena u laboratorijima Instituta Pasteur de Lille pokazala su da Daikin pročistači zraka sa Flash Streamer tehnologijom uklanjaju više od 99,98% ljudskog koronavirusa HCoV-229E u 2,5 minute. Virus pripada istoj porodici kao i SARS-CoV-2, odnosno, koronavirus koji je uzrukovao pandemiju COVID-19. Procijenjeno je i da uređaji uklanjaju 99,93 % virusa H1N1 u 2,5 minute. Riječ je o virusu koji uzrokuje gripu.

 

Virus pripada istoj porodici kao i SARS-CoV-2, odnosno, koronavirus koji je uzrukovao pandemiju COVID-19. Procijenjeno je i da uređaji uklanjaju 99,93 % virusa H1N1 u 2,5 minute. Riječ je o virusu koji uzrokuje gripu.

Daikin pročistači zraka dodatna su dodatna mjera u borbi protiv respiratornih bolesti. Kompaktni „plug-and-play“ pročistači, čija se učinkovitost postiže kombinacijom elektrostatičkog HEPA filtera visokih performansi koji hvata virus i intenzivnog izlaganja patentiranoj Daikin Flash Streamer tehnologiji koja virus razgrađuje, mogu snažno pridonijeti smanjenju rizika od prijenosa respiratornih virusa.

                                          

Karakteristike proizvoda:

  • Čisti zrak zahvaljujući pražnjenju aktivne plazme iona i flash streamer tehnologiji
  • Visoka učinkovitost HEPA filtra da zahvaća fine čestice prašine
  • Snažan usis i nečujno tihi rad
  • Novi stiliziran i kompaktan dizajn

Zahvaljujući Daikin patentiranoj tehnologiji, zrak je uvijek čist. Zarobljene tvari zapravo se razgrađuju elektronima velike brzine koje proizvodi Flash Streamer. Na taj se način filtri regeneriraju i održavaju sposobnost filtriranja.

Više o pročistačima zraka možete pronaći ovdje:

Daikin nudi cjelovita rješenja dizajnirana ne samo za komfor u našim domovima nego i u poslovnom okruženju. Čišći, svježiji zrak u svakom trenutku!

 

Daikin Perfera - za bezbrižnu zimu, čist i zdrav zrak!

Energetski učinkovita i isplativa, rad s klima uređajem Daikin Perfera može biti optimalno. Ovaj uređaj nudi vrhunsko rješenje koje će osigurati potrebnu toplinu u narednim zimskim mjesecima, a i rashladiti će i najtoplije dane.

Neke od karakteristike proizvoda:

  • Najviši energetski razred A+++
  • Čisti zrak zahvaljujući Flash streamer tehnologiji
  • Vrhunska tehnologija 3-D distribucije zraka, horizontalno i vertikalno
  • Daljinsko upravljanje uređajem i glasovna kontrola

Daikin Perfera pruža najbolju kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru, uklanjajući onečišćenja u zraku, viruse, bakterije, pelud i alergene, istovremeno uklanjajući mirise i ostavljajući zrak u prostoru čist i svjež.

Stvara savršenu klimu u Vašem domu i bez da primijetite. Moderan dizajn i tanki profil uređaja uklapaju se u svaki interijer, a diskretan uređaj jednostavan je i za upotrebu i za instalaciju!

Svoj novi klima uređaj Daikin Perfera po akcijskim cijenama možete naručiti OVDJE.

Vrhunski komfor uz najnižu potrošnju!

Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš stručni KlimaCentar tim!