Datum objave: 03.04.2023

Jedna od najvažnijih karakteristika Haier Flexis Plus serije klima uređaja je inverter tehnologija koja omogućuje brzo i precizno održavanje željene temperature u prostoru, smanjujući potrošnju energije. Također, ovi klima uređaji dolaze s funkcijom brzog hlađenja i zagrijavanja, što je idealno za vruće ljetne dane i hladne zimske noći.

Haier Flexis Plus serija klima uređaja također ima Wi-Fi povezivost, što omogućuje daljinsko upravljanje putem pametnog telefona ili tableta. Ovo je posebno korisno ako želite zagrijati ili ohladiti prostoriju prije nego što stignete kući.

Dizajn ovih klima uređaja je također vrijedan pažnje. Elegantan i moderan, Haier Flexis Plus serija klima uređaja dolazi u različitim bojama i veličinama kako bi se uklopila u bilo koji interijer.

Kada je riječ o održavanju, Haier Flexis Plus serija klima uređaja je vrlo jednostavna za čišćenje i održavanje. Svi filtri su dostupni izravno iz prednje strane klima uređaja, što olakšava njihovo čišćenje.

Uz sve svoje funkcije i prednosti, Haier Flexis Plus serija klima uređaja je izvrsna opcija za svakoga tko želi uživati u udobnosti i uštedjeti na računima za energiju.

Asortiman Haier Flexis Plus klima uređaja možete pronaći OVDJE.

Ključne riječi: flexis, haier, klima uređaji,