Datum objave: 03.04.2023

Jedna od ključnih značajki Haier Tide serije klima uređaja je "Self-Cleaning" tehnologija koja omogućava automatsko čišćenje unutrašnjeg dijela uređaja. Ova tehnologija osigurava visoku kvalitetu zraka u prostoru i sprječava nastanak neugodnih mirisa.

Ovi klima uređaji dolaze s naprednom funkcijom "Follow Me" koja osigurava konstantnu temperaturu u prostoru bez obzira na udaljenost od uređaja. Ova funkcija pruža visoku razinu udobnosti korisnika i uštedu energije.

Haier Tide serija klima uređaja opremljena je naprednom funkcijom "Sleep Mode" koja automatski smanjuje temperaturu u prostoru tijekom noći kako bi se osigurala optimalna temperatura za spavanje. Ova funkcija pruža visoku razinu udobnosti korisnika i uštedu energije.

Ovi klima uređaji dolaze s naprednim filtrom koji uklanja nečistoće iz zraka, uključujući i najmanje čestice poput bakterija, virusa i alergena. Filter je lako čisti i održava, što osigurava čist i zdrav zrak u prostoru.

Haier Tide serija klima uređaja dolazi s modernim i elegantnim dizajnom koji se lako uklapa u bilo koji prostor. Također, ovi klima uređaji su vrlo jednostavni za instalaciju i održavanje, što ih čini popularnim izborom među korisnicima.

Ovi klima uređaji su dostupni u različitim kapacitetima, što ih čini prikladnim za klimatiziranje prostora različitih veličina. Također, Haier Tide serija klima uređaja je poznata po svojoj kvaliteti i pouzdanosti, što znači da će vam pružiti dugotrajno i pouzdano iskustvo.

Ukratko, Haier Tide serija klima uređaja nudi vrhunsku tehnologiju, učinkovitost, moderni dizajn i visoku kvalitetu. Ovi klima uređaji su idealan izbor za one koji traže vrhunsku klimatizaciju uz minimalnu potrošnju energije i visoku razinu udobnosti.

Asortiman Haier Tide klima uređaja možete pronaći OVDJE.

Ključne riječi: haier, klima uređaji, tide,