Datum objave: 03.04.2023

Jedna od ključnih značajki Haier Tundra Green Plus serije klima uređaja je napredni filtar koji uklanja nečistoće iz zraka, uključujući i najmanje čestice poput bakterija, virusa i alergena. Također, ovi klima uređaji dolaze s dodatnom funkcijom "Aqua-Gold", koja osigurava čist i zdrav zrak u prostoru.

Haier Tundra Green Plus serija klima uređaja opremljena je i funkcijom "Self-Cleaning", koja automatski čisti unutrašnji dio uređaja. Ova funkcija pruža visoku razinu higijene i čistoće, sprječavajući nastanak neugodnih mirisa u prostoru.

Ovi klima uređaji dolaze s naprednom funkcijom "Follow Me" koja osigurava konstantnu temperaturu u prostoru bez obzira na udaljenost od uređaja. Ova funkcija pruža visoku razinu udobnosti korisnika i uštedu energije.

Haier Tundra Green Plus serija klima uređaja opremljena je i funkcijom "Sleep Mode" koja automatski smanjuje temperaturu u prostoru tijekom noći kako bi se osigurala optimalna temperatura za spavanje. Ova funkcija pruža visoku razinu udobnosti korisnika i uštedu energije.

Ovi klima uređaji dolaze s modernim i elegantnim dizajnom koji se lako uklapa u bilo koji prostor. Također, ovi klima uređaji su vrlo jednostavni za instalaciju i održavanje, što ih čini popularnim izborom među korisnicima.

Haier Tundra Green Plus serija klima uređaja dostupna je u različitim kapacitetima, što ih čini prikladnim za klimatiziranje prostora različitih veličina. Također, ovi klima uređaji su poznati po svojoj kvaliteti i pouzdanosti, što znači da će vam pružiti dugotrajno i pouzdano iskustvo.

Ukratko, Haier Tundra Green Plus serija klima uređaja nudi vrhunsku tehnologiju, visoku učinkovitost, moderni dizajn i visoku kvalitetu. Ovi klima uređaji su idealan izbor za one koji traže vrhunsku klimatizaciju uz minimalnu potrošnju energije i visoku razinu udobnosti.

Asortiman Haier Tundra Green Plus klima uređaja možete pronaći OVDJE.

Ključne riječi: haier, klima uređaji, tundra green,