Datum objave: 28.05.2019

Do 2019.godine tvrtka Synergia projekt d.o.o. izgradila je status Daikin Home Comfort Expert partnera.

Program Home Comfort Expert Daikin je namijenio svojim partnerima koji žele proširiti svoju ponudu i tako se razlikovati od drugih, te kroz niz pogodnosti koje kroz snažno partnerstvo ostvaruju, ojačati svoj status i povećati profitabilnost. Partnerstvo uključuje mogućnost edukacije djelatnika tvrtke za poboljšanje tehničkih i stručnih kvalifikacija, snažnu marketinšku i stručnu potporu te razne pogodnosti vezane uz proizvode i cijene.

Za one partnere koji su odlučili napraviti dodatni iskorak, njih 9 u Hrvatskoj, DAIKIN je namijenio program Home Comfort Expert Premium Partner.

Taj prestižni naslov tvrtka Synergia projekt d.o.o. nosi od 1.4. 2019. godine, što znači da u svom poslovanju ispunjava visoke standarde kvalitete odnosa s krajnjim korisnikom , dakle, prodaje-instalacije-održavanja Daikin klima uređaja te još snažnijeg partnerstva s Daikin Hrvatska .

Odabirom tvrtke Synergia projekt d.o.o. u poslovnicama KlimaCentar Zagreb i Pula za svog pouzdanog partnera u hlađenju i grijanju dobit ćete optimalno rješenje za Vaše individualne potrebe temeljeno na pouzdanoj Daikin kvaliteti.

 

Vaš stručni tim Synergia projekt d.o.o.

https://klimacentar.com/